‘La Banda al Palau’, un nuevo CD de la Associació Amics de la Música de Meliana

Después de lo mucho que gustó el anterior trabajo en el que el sello discográfico de NBM grabó el Himno de Meliana y su CD fue regalado a todos los vecinos dentro de su libro de fiestas, el Estudio de grabación de NBM vuelve a trabajar con la Associació Amics de la Música de Meliana. 

Este nuevo trabajo recoge uno de los conciertos más emblemáticos para esta sociedad musical de su pasado reciente: el concierto que llevaron a cabo el 13 de abril de 2014 en el Palau de la Música de Valencia. Cuatro años después de su grabación este nuevo trabajo ha visto la luz con una cuidada postproducción en nuestro estudio gracias a la perseverancia de la Junta directiva que preside Amparo Montañana.

Este concierto especial y único de la banda de la Associació Amics de la Música de Meliana significó un reto para la sociedad musical y los músicos que estuvieron dirigidos por José Vicente HerreraAsí expresa la sociedad musical en el CD la gran experiencia que supuso este emotivo concierto en el Palau de la Música que ahora el sello discográfico Nuestras Bandas de Música ha convertido en un CD que para el recuerdo de la sociedad:

Tots els concerts son únics, però sempre hi ha alguns que recordem per alguna raó. El concert que trobareu a este CD és especial per a tots els qui formàrem part d’ell. Tocar al Palau de la Música era un repte i escoltar esta música ens recordarà que el treball i l’esforç de preparar-ho meresqueren la pena:

“Diumenge, 13 d’abril de 2014, 8 del matí. Lleganyosos i amb cares de son pugem a l’autobús que ens portarà al Palau. Durant el viatge regna un lleu rumor que es va imposant a la son. Açò va de bo. En arribar al nostre destí ens mostren les sales per a muntar els instruments. Només entrar sentim que ens trobem a un lloc especial. Fotos dels grans músics que han passat pel Palau pengen a les parets. No ens creguem que hui serem nosaltres els que tocarem a eixe mateix escenari.

Prompte ens criden per a la prova de so i comencen les tremolors. La sala, amb el gran horitzó de butaques buides que va pujant com una muntanya, imposa. Acostumats a les estretors, l’escenari ens pareix enorme i ens sentim deso- rientats. Per sort, el mestre coneix bé aquest lloc. Ens situem i la seua presència pareix que ens tranquil·litza. Comencem a tocar i poc a poc anem fent- nos a eixa sonoritat nova per nosaltres.

Acaba la prova de so i ja no ho podem amagar: estem nerviosos. Alguns es passegen amunt i avall prel- udiant amb els seus instru- ments, altres s’agrupen en rogles per a conversar...Els minuts passen lents, i arriba l’hora d’afinar. El moment de començar s’apropa.

Ens preparem per a eixir situ- ant-nos, en fila, a l’escala que dóna accés a l’escenari. Tots tenim en ment preguntes que no volem dir en veu alta: vindrà gent? eixirà bé?

Ennuvolats per eixos pensa- ments no se n’adonem que anem pujant cap a l’escenari. Allí ens van rebent les cadir- es, els faristols, les llums que al primer cop enlluernen, i un so colpidor: un aplaudiment que ens fa mirar al públic. Les butaques que abans eren buides ara són plenes de gent, tots esperant que co- mencem, tots esperant per a veure’ns i escoltar-nos.

Seiem. Silenci. El nostre director, José Vicente Herrera, ix per la por- ta lateral i s’alcem per a saludar al públic. Els aplaudiments ens do- nen calor i ens encorat- gen a donar el millor de nosaltres mateixos.

Silenci de nou. Com imposa este silenci i quina responsa- bilitat trencar-lo! El mestre, després de comprovar que tot està preparat, donarà l’en- trada. El pasdoble Las Arenas està a punt de començar.

A partir d’ara, la resta, és el que trobareu enregistrat a aquest CD. Esperem sincera- ment que el gaudiu tant com nosaltres -músics, directius i totes les persones que van col·laborar en fer-lo realitat-, vam fer aquell diumenge d’abril”.

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Julio 2020
L M X J V S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline