Emoción y sentimiento en la carta de la Municipal de Valencia a Octavio Hernández Bolín

La Banda Sinfónica Municipal de Valencia dedicó a nuestro director, Octavio Hernández Bolín, esta carta firmada por su director, Rafael Sanz-Espert, que fue leída durante el homenaje del pasado viernes en Llíria.

 

 

Homenatge a Octavio Hernández Bolín

La Banda Simfònica Municipal de València, a través del seu director titular, Rafael Sanz-Espert, vol sumar-se a tan merescut homenatge.

Amb més de 30 anys d'experiència treballant, lluitant i donant suport a les societats musicals de la Comunitat Valenciana, així com a tota la música, i especialment als conjunts bandístics de tot el món, Octavio rep hui tot l'apreci, la música i el calor humà que es mereix.

Octavio: la Banda Simfònica Municipal de València recorda amb molt de carinyo el treball iniciat per ton pare, Octavio Hernández Torrado, qui amb tot l'afecte del món ens batejà com "La mare de totes les bandes". Després tú, amb el teu gran equip, heu sabut connectar amb totes les personas i àmbits culturals musicals més enllà de qualsevol idiosincràsia o ambient individualista, sabent unir-nos a través de Nuestras Bandas de Música i tenint-nos informats a tots, més enllà de les nostres idees o fronteres. València, i la música de banda, mai podran agrair-te tot el treball que hui en dia continues fent.

Com que la Banda Simfònica Municipal de València estem assajant en horari de vesprada, i concretament hui, a estes hores, estem treballant per al concert que tenim el pròxim dilluns al Palau de les Arts, lamentem molt no poder estar presents ací físicament. Però m'agradaria que, per un moment, t'imaginares que sí que estem, que hem fet un cercle molt gran al teu voltant, i que tots estem aplaudint-te i donant-te les gràcies com et mereixes. En representació de tots nosaltres, hui t'acompanya el nostre benvolgut Jesús Perelló Fuster, qui amb el seu corn anglés estic segur que omplirà de música i emoció el teu cor.

En nom de tota la plantilla de la Banda Simfònica Municipal de València:

MOLTÍSSIMES GRÀCIES, OCTAVIO

València, 2 d'octubre de 2020

Rafael Sanz Espert
Director Titular de la Banda Simfònica Municipal de València

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Abril 2021
L M X J V S D
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Lo + Leído

Error: No articles to display

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline