ÚLTIMAS NOTICIAS

Spanish Brass i Albert Guinovart, Premi Carles Santos al millor disc de música clàssica contemporània

En aquesta tercera edició dels Premis Carles Santos, els guardons han estat molt repartits i dos han recaigut en un mateix artista, Andreu Valor, que ha guanyat els premis al millor disc de cançó d'autor i a la millor gira, pel seu treball 'Insurrecte'.

 

 

Pel que fa al millor disc de recuperació de patrimoni musical, els guanyadors han sigut l'Ensemble Alfonsí per 'Instrumentos para loar a Santa María'; mentre que en la categoria de millor disc de clàssica contemporània s'han endut el guardó Spanish Brass i Albert Guinovart per 'Les aventures de Monsieur Jules'.

El premi al millor disc ha recaigut en 'Donde nace el infarto', de Ciudad Jara i la millor cançó ha sigut 'Tornado', de Badlands. El premi al grup revelació l'ha rebut el duet format per Laura Esparza i Carlos Esteban, amb el seu disc 'Mare natura'.

Pel que fa al millor disc de pop, ha sigut per als pegolins Smoking Souls i el seu disc 'Translúcid'. El premi al millor disc de 'rock' ha anat a parar a 'Metonymy of sound', de Johnny B. Zero.

El millor disc de música urbana ha sigut per al grup Cactus amb el treball 'Roma'; mentre que el premi al millor disc de fusió i mestissatge l'ha guanyat Jonatan Penalba per 'Reversions'.

Manolo Valls Quintet s'ha endut el premi al millor disc de 'jazz' per 'El ball de les muses' i en la categoria de millor disc de música tradicional, les guanyadores han sigut Marala per 'A trenc d'alba'.

Dani Miquel ha obtingut el premi al millor disc de música familiar per 'Desfem'. El premi al millor disseny ha sigut per la dissenyadora Virginia Lorente pel disseny del disc 'Los años líquidos', de Llum. El millor vídeo ha sigut 'City walls', del grup We Used To Pray, realitzat per Build From The Roof i dirigit per Joecar Hanna.

Finalment, el premi del públic, que enguany ha aconseguit una xifra rècord de votacions, amb més de 25.000 persones participants, ha sigut per al Cor de Cambra Ad Libitum.

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline