ÚLTIMAS NOTICIAS

Carlos Ferrero i German Estévez guanyen el 1r Concurs de Composició ‘Joan Antoni Martínez’ de Bocairent

Carlos Ferrero German Esteve ganadores concurso composicion bocairent

Ja es coneixen els guanyadors del 1r Concurs de Composició per a Colla de Dolçaines i Percussió 'Joan Antoni Martínez i Martínez'. L'ontinyentí Carlos Ferrero Alcázares va alçar amb el primer premi i amb el segón i menció d'honor German Estévez.

El concurs, organitzat pel grup de xirimiters i tabaleters L'Aljub de Bocairent, està dedicat a a qui va ser el primer director de la colla.

 

 

L'audició de les obres finalistes va ser el passat 14 de desembre. Després de la interpretació de les peces finalistes per part de l'Aljub, es va anunciar la composició guanyadora.

El primer premi va ser l'obra presentada baix el lema 'Pas Redouble', del compositor d'Ontinyent Carlos Ferrero Alcázar. L'obra portarà com a títol definitiu 'L'Aljub de Bocairent'.

D'altra banda, el segon premi va ser per a l'obra presentada baix el lema 'La vespra', amb títol definitu 'Vespra de festes', del compositor Germán Estévez Abad, també d'Ontinyent, qui a més va rebre la menció d'honor atorgada pels membres de l'Aljub.

Com a colofó, també es va estrenar l'obra 'Bocairent Suit', composta per Vicent Gabriel Casanova, Damián Molina, Enrique Alborch, Miguel Ángel Sarrió i Jaume Blai Santonja, posant punt i final a la celebració del vint-i-cinc aniversari de la creació de l'Aljub.


Quadre complet de premis:

1er Premi:
Títol - L'Aljub de Bocairent
Lema: Pas-Redouble
Autor: Carlos Ferrero i Alcázar
Premi: 1.000 € (Ajuntament de Bocairent)

2on Premi:
Títol: Vespra de Festes
Lema: La Vespra
Autor: German Estevez Abad
Premi: 500 € (Ajuntament de Bocairent)

Menció d'Honor:
Títol: Vespra de Festes
Lema: La Vespra
Autor: German Estevez Abad
Premi: Menció d'Honor (l'Aljub de Bocairent)

Finalista:
Títol - Joanet de Bocairent
Lema: Joanet
Autor: Josep Alemany i Ortolà

Finalista:
Títol - Joan Martínez
Lema: Xalemia
Autor: Carlos Ferrero i Alcázar

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline