El Clarín presenta la imatge corporativa del ‘Any Juan Vicente Mas Quiles’

La Banda Primitiva de Llíria celebra enguany l'Any Juan Vicente Mas Quiles, amb motiu del centenari del naixement del compositor i director del Clarín. Després de l'anunci oficial, la societat presenta un logotip confeccionat ex profeso per a convertir-se en la imatge corporativa oficial de l'efemèride. 

 

 

El logotip presenta una imatge contemporània i actual, amb un disseny professional, que reflecteix la triple faceta del compositor edetà: la de compositor, la de director i la de flautista, que conforma el número 100; l'element central de l'efemèride. 

"L'Any Juan Vicente Mas Quiles és una efemèride molt important i, per tant, volem atorgar-li la solemnitat i transcendència que mereix" explica el Vocal de Comunicació, Lluís Pérez. "Per este motiu, hem volgut crear una marca, una imatge pròpia que funcione com la punta de l'iceberg de totes les accions que realitzarem al llarg d'este any. I que, a més, ens permeta mostrar una imatge actualitzada, amb projecció de futur". 

En este sentit, el logotip s'utilitzarà al llarg de tot l'any en tota la documentació oficial de la Banda Primitiva de Llíria, la cartellera i els programes de mà. A més a més, estarà present a la façana de la societat, amb una lona commemorativa que presidirà tota l'efemèride. 

"Estem vivint unes circumstàncies extraordinàries" afirma la vicepresidenta de l'Àrea Social, Natalia Villanueva, "i hem d'adaptar-nos a les circumstàncies. Però estem treballant perquè açò no siga un impediment per celebrar esta efemèride com el nostre estimat Juan Vicente Mas Quiles es mereix".

Al llarg dels pròxims mesos, la Banda Primitiva anunciarà - a poc a poc - totes les accions que s'emmarquen dins d'esta celebració, que retrà homenatge a una de les figures més importants de la història de la societat. 

Puedes hacer comentarios!

Otras noticias 'Sociedades Musicales'

Error: No articles to display

También te recomendamos

Error: No articles to display

CALENDARIO DE EVENTOS

Agosto 2022
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Lo + Leído

Error: No articles to display

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline