La Societat Filharmònica Alteanense celebra Santa Cecília amb la incorporació de sis nous músics

La Societat Filharmònica Alteanense anuncia la incorporació oficial de 6 nous músics que des de fa uns mesos han format part de la banda com a educands.

 

 

Després de diversos anys d’estudi i preparació, els nous components accedeixen com a membres de la Banda Simfònica de la Societat Filharmònica Alteanense, i compleixen així la il·lusió de formar part d’aquesta gran família que és la SFA.

Els músics que oficialment accediran a la Societat Filharmònica Alteanense són: Ximo Alvado Salinas (Percussió), Iris Devesa Alfonso (Clarinet), Maria Teresa Guillen Almiñana (Saxo), Paula Lanuza Ramón (Saxo), Quico Martínez Palacín (Trompeta), Miguel Meseguer Sabio (Trompa).

El dia gran per a tots ells serà el 22 de novembre quan, a partir de les 10:00 hores, esdevindrà la desfilada i arreplegada dels nous músics que s’incorporen a la Banda Simfònica de la SFA i a continuació el concert de Santa Cecilia de la Banda Simfònica de la SFA.

En aquest atípic any, la SFA ha fet un pas endavant, com moltes altres societats musicals i activitats culturals de tota mena que, a pesar de la situació sanitària, estan portant-se a terme. Si la pandèmia que estem patint no ho impedeix, celebrarem Santa Cecília de la millor manera possible i, com sempre, felicitar i donar la benvinguda als nous musics que a poc a poc fan més gran aquesta gran família que són les societats musicals.

Informació de La revista de la SFA

Puedes hacer comentarios!

Otras noticias 'Sociedades Musicales'

Error: No articles to display

También te recomendamos

Error: No articles to display

CALENDARIO DE EVENTOS

Octubre 2021
L M X J V S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Lo + Leído

Error: No articles to display

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline