ÚLTIMAS NOTICIAS

La Societat Musical de la Llosa de Ranes oferirà aquest cap de setmana un ‘Concert a la Fresca’

La Societat Musical de la Llosa de Ranes oferirà aquest divendres un 'Concert a la Fresca' a l'Avinguda Jaume I que, a més, serà retransmés per streaming.

 

 

El concert començarà a les 22:00 hores baix la batuta del seu mestre Rafael Grau i Vilar, i s'inclou dins del cicle de concerts organitzat per la Societat Musical de la Llosa de Ranes i l'Ajuntament.

Els darrers anys han confirmat a la localitat de la Llosa de Ranes com tot un referent al món musical associat al vent. L’Ajuntament de la Llosa, la Societat Musical de la Llosa de Ranes són entitats amb l’objectiu comú de contribuir a la realització d’activitats que fomenten aspectes culturals, artístics, educatius, recreatius i en particular la promoció i la difusió de la música.

Així, aquesta unió ha donat com a resultat un projecte musical divers, però on han passat des de grans solistes internacionals com Allen Vizzuti, Paquito D’rivera, Eric Miyashiro fins a més de 1000 joves músics que han pogut gaudir del seu Concurs de Joves Intèrprets, masterclass, festivals de vent i activitats per a promoure la música.

 

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Enero 2021
L M X J V S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline