L’Agrupació Musical de Massarrojos prepara un cicle de conferències online

L’Agrupació Musical de Massarrojos no para durant el confinament. Ben al contrari, aquest període de separació física està servint per enfortir el sentiment de pertinença a la Banda i, molt especialment, per desenvolupar noves activitats i iniciatives.

Amb l’ajuda de les noves tecnologies, els membres d’aquesta societat musical de l’Horta han dut a terme i compartit projectes creatius que en una situació de normalitat no s’hagueren produït amb tanta facilitat.

Així les coses, sovint de manera espontània i sovint seguint les directrius del seu director Ildefonso Martos Carretero, els músics han fet servir les seues capacitats i la seua imaginació per oferir als seus companys i companyes una gran diversitat de propostes que van, des de la composició i interpretació de cançons, fins als gags humorístics, la confecció de receptes culinàries i l’animació a l’exercici i la tonificació corporal.

 

 

Tot aquest patrimoni ja pot ser contemplat a les xarxes socials i, pròximament, es vorà incrementat amb la incorporació de les activitats que estan per vindre. En aquest sentit, ja hi ha en camí tot un seguit d’iniciatives ben interessants, entre les quals cal destacar la del “Camerino Musical”, un projecte que, sorgit a l’Agrupació Musical de Massarrojos, sobrepassa l’àmbit local i particular, per tal de ser oferit a músics d’altres pobles i societats musicals.

Com es pot vore al cartell anunciador “Camerino Musical” consisteix en un cicle de conferències sobre temes relacionats amb la música i, més concretament, sobre el perfeccionament interpretatiu, la cura de l’instrument, la correcció de vicis posturals i la millora dels coneixements que la tecnologia posa al servei dels músics.

Amb aquest projecte, l’Agrupació Musical de Massarrojos continua contribuint a la generació de cultura, amb voluntat, il·lusió i esperança.

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Agosto 2020
L M X J V S D
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline