Una dona opta per primera vegada a la presidència de la SMI Santa Cecília de Cullera

Un equip presidit per una dona opta per primera vegada a la candidatura de la Junta Directiva de la Societat Musical Santa Cecília de Cullera.

Un grup de gent jove, i sobradament preparada, dirigit per Begoña Beltrán Fuertes, posarà en marxa projectes d'àmbit cultural i musical, amb l'objectiu de donar una major visibilitat a les seues unitats artístiques, mitjançant la participació en concursos i intercanvis, autònomics i nacionals.

Així mateix, una aposta clau és l'ensenyament, l'Escola de Música Elvira Chornet i el Centre de Música Professional. Tots dos mantindran nivells i especialitats instrumentals, però s'incorporaran de noves, amb la finalitat d'ampliar l'aprenentatge musical. A més, es dotarà l'ensenyament de noves tecnologies, per a facilitar les classes adaptades al nivell dels alumnes.

 

 

La candidatura està formada per un equip fresc amb ganes i inquietuds, que treballarà multidisciplinarment el desenvolupament de la gestió, en projectes que beneficien també la vessant artística i la social, fomentant unitats artístiques, agrupació de teatre i donant més protagonisme a la figura del soci.

La candidata, que ha manifestat les moltes ganes de treballar de l'equip humà que presideix, compta amb la participació de músics en actiu, professors de música i professionals de diferents sectors, tots ells amb el segell comú de ser cecilians.

Puedes hacer comentarios!

PINCHA para escuchar la emisión en directo de hoy del programa NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA
PINCHA para escuchar la emisión en directo de hoy del programa NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA

CALENDARIO DE EVENTOS

Marzo 2020
L M X J V S D
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline