Una dona opta per primera vegada a la presidència de la SMI Santa Cecília de Cullera

Un equip presidit per una dona opta per primera vegada a la candidatura de la Junta Directiva de la Societat Musical Santa Cecília de Cullera.

Un grup de gent jove, i sobradament preparada, dirigit per Begoña Beltrán Fuertes, posarà en marxa projectes d'àmbit cultural i musical, amb l'objectiu de donar una major visibilitat a les seues unitats artístiques, mitjançant la participació en concursos i intercanvis, autònomics i nacionals.

Així mateix, una aposta clau és l'ensenyament, l'Escola de Música Elvira Chornet i el Centre de Música Professional. Tots dos mantindran nivells i especialitats instrumentals, però s'incorporaran de noves, amb la finalitat d'ampliar l'aprenentatge musical. A més, es dotarà l'ensenyament de noves tecnologies, per a facilitar les classes adaptades al nivell dels alumnes.

 

 

La candidatura està formada per un equip fresc amb ganes i inquietuds, que treballarà multidisciplinarment el desenvolupament de la gestió, en projectes que beneficien també la vessant artística i la social, fomentant unitats artístiques, agrupació de teatre i donant més protagonisme a la figura del soci.

La candidata, que ha manifestat les moltes ganes de treballar de l'equip humà que presideix, compta amb la participació de músics en actiu, professors de música i professionals de diferents sectors, tots ells amb el segell comú de ser cecilians.

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Octubre 2020
L M X J V S D
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline