València vota la recuperació de la pèrgola de l’Albereda

La Coordinadora de Societats Musicals Federades de la ciutat de València (Cosomuval) ha presentat aquesta proposta a l'Ajuntament de València que ara pot ser votada pels ciutadans.

 

 

La Pèrgola de l’avinguda Albereda va ser construïda en 1920 dins del conegut com el Prat de València amb la finalitat d’acollir concerts de la Banda Municipal. Fa uns anys va ser l’escenari d’un cicle de festivals de bandes de música però lamentablement la construcció ha anat deteriorant-se al llarg del temps i actualment no te cap utilitat.

Un espai atractiu, amb molt bones condicions acústiques, que caldria recuperar per tal d’organitzar un fum d’activitats culturals i musicals, entre elles cicles de concerts a càrrec de les formacions musicals que funcionen al si de les societats musicals de la ciutat: bandes simfòniques, bandes juvenils, orquestres, grups de cambra, corals, formacions de jazz, etc.

Esta proposta compta amb el suport de la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la ciutat de València (Cosomuval), una entitat que va nàixer en 1983 a iniciativa de sis entitats musicals de la ciutat.

Poden votar digitalment totes aquelles persones majors de 16 anys i empadronades en el municipi de València mitjançant portal decidimvalc.valencia.es 

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Enero 2021
L M X J V S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline