La Unió Musical de Llíria anuncia els seus concerts de Nadal

La Unió Musical de Llíria ha anunciat aquest matí els seus tradicionals concerts de Nadal.

 

 

Amb la mirada posada en el futur, la Unió Musical de Llíria va iniciar els seus assajos presencials el passat 20 de maig, acoblant-se, a poc a poc, a la nova realitat, i sent la primera de les societats musicals valencianes en fer-ho i una de les primeres a Espanya. I tot això seguint les indicacions higiènic sanitàries dictades per les autoritats i respectant les restriccions i mesures adoptades en cada moment.

No hi ha major recompensa per al treball i esforç que realitzen els seus músics i els seus directors que oferir els seus concerts, així que, els tradicionals concerts de Nadal de la Unió es realitzaran acoblant-se a les noves circumstàncies i d'aquesta manera s'han programat sis concerts els dies 19, 27, 29 de desembre i 3 de gener, tots al Teatre de la Unió Musical de Llíria i amb aforament limitat.

Iniciarà la sèrie nadalenca l'Orquestra Jove el proper dia 19 de desembre, amb un repertori de música barroca que servirà per donar la benvinguda als nous integrants de l'agrupació.

Seguirà la Colla Pastrana, el matí del diumenge 27 de desembre, amb un concert de nadales valencianes al que seguirá, el mateix dia, el segon Cafè-Concert protagonitzat per un grup de Harmoniemusike de la Banda Simfònica, amb obres de Mendelssohn i Mozart.

El dia 29, serà l'Orquestra Simfònica, que oferirà una gala lírica en la qual participaran la soprano Montserrat Martí Caballé i el tenor Javier Palacios Muñoz, dins el cicle de concerts d'orquestres Bankia i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Llíria.

Finalitzarà el cicle nadalenc la Banda Simfònica, amb dues sessions matinals el dia 3 de gener, en què podrem gaudir d'un conte musicat, amb guió original i interpretat per Jordi Aparici Martí.

Des-de la Unió aniran informant progressivament sobre la reserva d'entrades per a cada un dels concerts.

Puedes hacer comentarios!

Otras noticias 'Festivales y Conciertos'

Error: No articles to display

CALENDARIO DE EVENTOS

Abril 2021
L M X J V S D
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Lo + Leído

Error: No articles to display

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline