Les Percudones esgoten les entrades per al pròxim concert en Picanya

El Centre Cultural de Picanya acollirà el pròxim diumenge 1 de març a les 18.30 hores un concert del grup Les Percudones i el seu espectacle 'Quan les deesses tocaven els tambors'.

Per a aquest concert, aquest grup de percussió femení ha esgotat totes les entrades i el Centre Cultural presentarà un ple fins la bandera per a gaudir d'un espectacle innovador de música, dansa i tradició oral.

Les intèrprets són Andrea Jordà, Fina Sáez, Maria Faubel, Neus García i Victoria Navarro.

Aquest concert s'emmarca en el cicle 'Els Dies de les Dones', organitzat per l'Ajuntament de Picanya per a celebrar el Dia de la Dona.

 

 

Quan les deesses tocaven els tambors


Foto: Eva Ripoll

Probablement estiguem vivint els millors anys per la lluita dels drets en la igualtat de gènere gràcies a la mobilització que hi ha per part de totes i tots. És per això que, des de la nostra posició com a artistes, se’ns ofereix l’oportunitat d’ajudar a visibilitzar noves històries; la creació de nous ponts amb el públic per a motivar les espectadores del futur i rememorar les intèrprets del passat.

La creença de la necessitat per aconseguir una convivència social i una educació justa i igualitària per a totes i tots, i per intentar portar el món de la percussió a qui, per manca de recursos, per desvinculació social o fins i tot per timidesa, no ha pogut conèixer-la encara, ens inspira, ens mou i ens motiva enormement.

Quan les deesses tocaven els tambors és una creació de Les Percudones que parla d’històries que impliquen endinsar-se en l’àmbit de la feminitat, del ritme i de l’expressió artística. Planteja els orígens de la música des de la faceta feminina de tot ésser humà, des del paper que ha tingut la dona en el desenvolupament de la percussió i de la manifestació corporal de la dansa i la veu utilitzant la tradicionalitat en la innovació com a eix vertebrador.


Foto: Eva Ripoll

Intèrprets: Andrea Jordà, Fina Sáez, Maria Faubel, Neus García i Victoria Navarro.

Director musical: Manel Ramada

Directora d’escena: Amparo Urieta

Vestuari: Amparo Peguero

Llums: Ximo Rojo

Dissenyadora gràfica: Paula Aroca

Coreografia: Manuel Paredes

Staff tècnic: Borja Sarrión i Jorge Ortiz

A continuació pots llegir l'article del nostre director, Octavio Hernández Bolín, sobre Les Percudones publicat en l'edició en paper de Las Provincias el 4 d'abril de 2019

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Mayo 2020
L M X J V S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline