Concert de la Banda Juvenil Comarcal de la Vall dels Alcalans

El diumenge 29 de setembre se celebrarà el I Concert de la Banda Juvenil de la Vall dels Alcalans. L'acte tindrà lloc a les 19 hores en el local de la Societat Musical l'Armonia de Montroi i serà gratuït.

La formació s'ha creat específicament per a l'ocasió integrada pels components de les Bandes Juvenils de les huit bandes de música que pertanyen a la subcomarca de la Vall dels Alcalans. Cada societat ha fet el procés de selecció per a aportar una quantitat de músics que actuaran diumenge.

 

 

El concert s'emmarca dins de les activitat comarcals organitzades per la FSMCV i compta amb el suport de les institucions públiques i i el recolzament de totes les societats musicals d'Alfarb, Catadau, Llombai, Montroi, Montserrat, Real i Torís.

Amb la iniciativa es pretén aconseguir que els jovens intèrprets visquen experiències noves compartint faristol amb músics d'altres societats, al mateix temps que coneixen la realitat social de la subcomarca on viuen.

 

 

L'encarregat de dirigir esta formació és Javier Chirona Campos, director de l'Armonia de Montroi, banda que farà d'amfitriona en esta ocasió. Confiem que la iniciativa tinga una bona acollida entre la ciutadania i que els jóvens vegen recompensada la seua dedicació.

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Julio 2020
L M X J V S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline