La Primitiva de Llíria acull la presentació del llibre ‘Guía de solos y pasajes orquestales (requinto)’ de Miguel Civera Ortiz

Dintre de la programació cultural, la Banda Primitiva de Llíria acull la presentació del llibre “Guía de solos y pasajes orquestales (requinto)”, elaborat pel clariner Miguel Civera Ortiz.

L’acte tindrà lloc el pròxim dissabte, 25 de maig, a les 12h a la Sala Malato.

 

 


Miguel Civera Ortiz serà l’encarregat de descobrir els detalls de l’obra, publicada per l’editorial Mafer Música. En la presentació estarà acompanyat pel compositor Óscar Navarro, que ha redactat el pròleg de la publicació, i el clarinetista José-Franch Ballester, qui serà l’encarregat de fer la presentació de l’acte. En finalitzar la presentació, hi haurà un torn obert de preguntes perquè participen tots els assistents que ho desitgen.

La jornada s’arrodonirà amb el concert del quartet Dreamteam Clarinets, integrat per Miguel Civera Ortiz i altres tres clarinetistes de la Banda Municipal de Madrid. Ells ocuparan l’escenari de la Sala Malato per interpretar l’obra Caricuarteto del compositor edetà José Alamá Gil.

A més de la presentació del llibre de Miguel Civera, el dissabte tindrà lloc la cinquena sessió del cicle de conferències d’El Parnàs Emergent, amb una entrega dedicada a la improvisació, coordinada per l’especialista Miguel Ángel Marín. Serà a l’Aula Multiusos, de 10 a 12 hores.

 

CALENDARIO DE EVENTOS

Febrero 2020
L M X J V S D
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline