Juanjo Colomer torna a Alzira per a la presentació del llibre 'Un músic de pel·lícula!' dedicat a la seua trajectòria

Aquesta vesprada a les 18.30 h, es presentarà a la Casa de la Cultura d'Alzira el llibre 'Un músic de pel·lícula!' de Guillermo Colomer sobre la trajectòria del compositor Juanjo Colomer.

 

 

L'Editorial Reclam publica el llibre 'Un músic de pel·lícula!' de Guillermo Colomer, cosí del protagonista, sobre la trajectòria del compositor alzireny Juanjo Colomer amb un format conte per apropar als més menuts la història d’aquest destacat músic riberenc.

Aquest compositor de renom internacional ha aconseguit introduir a Hollywood la música que va compondre a la seua localitat d'origen on va ser alumne de la Societat Musical d’Alzira i va desenvolupar els inicis de la seua carrera professional. 

Ha compost la BSO de desenes de pel·lícules de Hollywood, ha aconseguit un Latin Grammy al costat de Plácido Domingo, ha realitzat encàrrecs per a diferents entitats musicals de caràcter internacional i ha composat nombroses composicions simfòniques i arranjaments orquestrals.

A la presentació del llibre acudiran Arturo Blasco, editor de Reclam; Guillermo Colomer, autor del llibre; Diego Gómez, alcalde de l'Ajuntament d'Alzira; i el mateix Juanjo Colomer en la seua única visita a Espanya en aquest any 2019.

El llibre, que ja pot adquirir-se en la pàgina web de l’editorial Reclam o en qualsevol llibreria, i compta amb una versió en valencià i anglés, i una altra en castellà.

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Septiembre 2020
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Vídeos + Recientes

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline