La Banda Municipal de València estrena ‘Alternàncies Simfòniques’ de Francisco Bort

El pròxim diumenge dia 17 de febrer a les 12 hores, la Banda Municipal de València estrenarà l'obra de Francisco Bort 'Alternàncies Simfòniques', a la Sala Iturbi del Palau de la Música de València.

 

 

A més de l'estrena de l'obra de Francisco Bort, el programa també inclourà les següents interpretacions baix la direcció de Rafael-Sanz Espert: 

Falla Plaça Dr. Collado
José Alamà-Gil

Serenade, op.22
Derek Bourgeois

El Gegant de Fusta (Concert per a contrabaix i banda simfònica)
Ferrer Ferran

Alternàncies Simfòniques
Francisco A. Bort Ramón

The Bolt
Dmitri Shostakovich

Director: Rafael Sanz-Espert
Contrabaix: Javier Sapiña


Francisco A. Bort Ramón

Saxofonista i compositor nascut a Catarroja (València) i format al Conservatori Superior de Música de València. Membre, per oposició, de la Banda Municipal de València des d’abril de 1987 on és actualment saxo-alt solista.

És autor de més d’una vintena d’obres que comprenen des de la música de cambra fins la simfònica. Guanyador del premi de composició per a banda simfònica “Maestro Villa” de Madrid del 2007 amb l’obra “Variacions Iròniques”.

Algunes de les seues composicions simfòniques (“Llegendes”, “Ocurrències”, “Variacions Iròniques”, “Divertiment”, “Des de 1903”, “Joglaresca”) han sigut obres obligades en diferents certamens de bandes de música, com ara: “Ciutat de València”, “Diputació de Valencia” i “Vila de Catarroja”.

Con a saxofonista ha estrenat obres pròpies com: “Llampecs de tardor” (saxo-alt i banda), “Poema” i “Ferling a swing” (quartets de saxos), “Joc concertant” (quartet de saxos i banda) i “Faràndula” (saxo soprano i banda), amb la col.laboració de la Banda Municipal de Valencia i el Quartet de Saxos “Studel sax” del qual és membre.

 

 

Puedes hacer comentarios!

Otras noticias 'Estreno de Obras'

Error: No articles to display

CALENDARIO DE EVENTOS

Julio 2020
L M X J V S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline