La Trobada de Tubes i Bombardins de Catalunya 'Tubada’ es farà online

La Trobada de Tubes i Bombardins de Catalunya 'Tubada' d'aquest any canviarà el format per a celebrar-se de forma online degut a la situació provocada pel COVID-19.

 

 

L'Associació Catalana de Tubes i Bombardins ha suspés totes les activitats programades per al final de curs, incloent-hi la Tubada, que havia de tenir lloc a Manresa el diumenge 21 de juny.

Per això, han decidit convertir la Tubada en una Tubada virtual, de manera que cadascú hi pugui participar des de casa.

Proposen realitzar un vídeo interpretant un dels temes que sonen habitualment a la Tubada, el qual es publicaria a les xarxes socials el dia 21 de juny. La participació està oberta a tothom: músics amateurs, estudiants i professionals.

És imprescindible que tots els músics que hi vulguen participar es registren mitjançant el següent formulari abans del proper dia 31 de maig.

Clic per accedir al formulari.

Una vegada inscrits en el formulari, rebreu les partitures de l'edició d'enguany, així com les pautes per a l'enregistrament del vídeo.

Per a més informació pots visitar la seua pàgina web. 

Puedes hacer comentarios!

Otras noticias 'Cursos'

Error: No articles to display

Otras noticias 'Enseñanza Musical'

Error: No articles to display

También te recomendamos

Error: No articles to display

CALENDARIO DE EVENTOS

Julio 2021
L M X J V S D
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Lo + Leído

Error: No articles to display

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline