L’Ajuntament d’Altea eximeix al Conservatori del pagament de les taxes del 3r trimestre del present curs

Hui s'han fet efectives les mesures que l'Ajuntament d'Altea va prendre degut a l'Estat d'Alarma. Entre d'elles, la suspensió del pagament de taxes i impostos al Conservatori Professional de Música d'Altea.

 

 

Des del passat 16 de març, i seguint les directrius marcades per les autoritats sanitàries, el Conservatori Professional de Música d'Altea ha cessat tota activitat presencial en el centre. Classes, audicions o concerts, entre altres, s'han vist suspesos a causa de la crisi sanitària. Malgrat això, des del Conservatori s'ha mantingut el contacte, dins de les possibilitats, amb tot l'alumnat amb la finalitat de continuar la formació de manera telemàtica amb classes per videoconferència o pels diferents formats que ofereixen les noves tecnologies o mitjançant l'enviament de documentació per email o diferents plataformes virtuals.

Però en cap cas, i sobretot en les assignatures instrumentals, es pot treballar amb les garanties i qualitat d'una classe presencial. Fins i tot assignatures com a Banda, Orquestra, Conjunt i Música de Cambra, que són assignatures instrumentals que fomenten el treball en equip i la interpretació col·lectiva, poc s'han pogut desenvolupar respecte als continguts d'estes assignatures

És per això que l'Ajuntament va decidir eximir al Conservatori del pagament de les taxes municipals corresponents al 3r trimestre del curs 2019-2020.

CALENDARIO DE EVENTOS

Agosto 2020
L M X J V S D
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline