AD LIBITUM presenta el método SUZUKI en Ontinyent

El proxim diumenge 22 de abril a les 11:30 tindrá lugar el Concert-conferència anomenat “CONEIX EL MÈTODE SUZUKI” al  Teatre Echegaray d’Ontinyent, a càrrec dels alumnes de SENTIR Educació musical i AD LIBITUM escola de música, amb el professor de Suzuki Nico Bay, interpretant algunes de les peces més significatives de la música clàssica.

En aquesta ocasió volem mostrar-vos un especial interès en que conegau aquest mètode d'educació músic- integral d'estimulació primerenca (des dels 3 anys d'edat) en el que la música i la pràctica instrumental es converteixen en eines altament motivadores destinades a desenvolupar en el xiquet actituds i capacitats com: la concentració, la memòria, l'oïda, els hàbits d'estudi diari, la motricitat fina i grossa...i, el que és més important, la seua autoestima i el seu talent.

Educar xiquets per als que la música serà una potent eina educativa que els ajudarà a ser futurs ciutadans,lliures pensadors, cultes i sensibles i que , a més, si decideixen ser músics professionals hauran gaudit de l'educació primerenca de més qualitat que s’ofereix hui en dia, que els dotarà de totes les eines necessàries per a afrontar amb èxit la seua futura professionalització o que , si d'altra banda, decideixen ser bons aficionats, ho seran de veritat i la música els haurà ajudat a desenvolupar eixes actituds i capacitats tan necessàries per a escometre qualsevol altra disciplina.

Per AD LIBITUM tots els xiquets tenen talent, i el que cal fer és treballar-ho perquè eixe talent es desenvolupe a distints ritmes, però que al final, amb treball i il·lusió tots ho aconsegueixen. Perquè ,com deia Suzuki: 'Tots els xiquets, sense distinció, tenen talent. Tan sols cal estimular eixe talent perquè puga sorgir'."Ad Libitum

Concert en el Palau

Ad Libitum

CALENDARIO DE EVENTOS

Septiembre 2020
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Vídeos + Recientes

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline