L’Escola de Música del Clarín incorpora la metodologia Suzuki

El pròxim dissabte dia 13 d'abril a les 11 h tindrà lloc la presentació de la metodologia Suzuki a la Sala Malato de la Banda Primitiva de Llíria.

 

 

L’Escola de Música del Clarín incorpora la metodologia Suzuki, en una aposta per millorar l’ensenyament dels instrumentistes de corda, amb la col·laboració de l’escola Música Temprana (Escola Suzuki de València), que compta amb més de 30 anys d’experiència en la implantació d’este revolucionari mètode.

A la presentació de la metodologia es donaran a conèixer tots els detalls d’este projecte que, en un primer moment, estarà dirigit a l’alumnat de violí.

'Estem molt il·lusionats per incorporar esta nova metodologia a l’escola', explica la vicepresidenta de l’Àrea Educativa, Natalia Villanueva. 'Des de la Junta Directiva, hem volgut apostar per l’escola de música, perquè és el nostre futur. Per això, en este primer curs, hem implantat noves assignatures i hem desenvolupat projectes com les extraescolars de música als col·legis de la localitat. I ara incorporem una metodologia que és una garantia per als progenitors i, sobretot, per als alumnes'.

El Mètode Suzuki és una pedagogia per a l’ensenyament precoç d’un instrument musical, des de l’edat primerenca, basat en l’aprenentatge de la llengua materna i desenvolupant el talent musical i instrumental, des dels tres anys, d’una manera lúdica però de gran profunditat, en què la família juga un paper fonamental.

Puedes hacer comentarios!

Otras noticias 'Enseñanza Musical'

Error: No articles to display

CALENDARIO DE EVENTOS

Febrero 2020
L M X J V S D
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline