Josep Domínguez, nou director titular de la SAM d’Alcàntera de Xúquer

Josep Domínguez és el nou director titular de la Societat Artístic Musical d'Alcàntera de Xúquer.

Des del proper 7 d'octubre, Josep Domínguez Martín es farà càrrec de la titularitat de la Societat Artístic Musical d'Alcàntera de Xúquer. El concert de presentació tindrà lloc el proper dissabte 30 de novembre, amb motiu de la celebració de Santa Cecília.

 

 

Josep Domínguez Martín

Naix a Benaguasil, on comença els seus estudis musicals l’any 1992, amb els professors José Luis Garrido i Alfonso Faus.

Estudia grau professional en l’especialitat de saxòfon al Conservatori Professional de música de Torrent, amb els professors José Luis Peris, Ramón Juan i Abdón Garcia, obtenint les més altes qualificacions.

És titulat superior en Pedagogia en l’especialitat de saxòfon pel Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València.

Ha realitzat cursos de perfeccionament amb professors de la talla d’Israel Mira, Miguel Llopis, José Luis Garrido, Pedro Iturralde, Antonio Felipe, Vincent David i Arno Bornkamp.

L’any 2003, obté el 1r Accèssit en el premi Vicente Galbis del Conservatori Professional de Música de Torrent, i el 2007 obté el 1r premi al Concurs Nacional de Música de Cambra de Ribarroja del Túria. Ha tocat en bandes del prestigi de la Banda Municipal de Madrid i la Banda Municipal de Barcelona.

En l’àmbit de la pedagogia musical, ha realitzat cursos amb els professors Israel Mira, Adolf Murillo i Remigi Morant.

En l’actualitat és professor de saxòfon i Director de l’Escola de Música “Hipòlit Martínez” del CIM Benimaclet, i professor de llenguatge musical i saxòfon del Centre d’Estudis de la Unió Musical de Benaguasil, on a més dirigeix l’Ensemble de Saxòfons i la Banda d’Ensenyaments Professionals.

És fundador i saxòfon baríton de  l’Ensemble de saxòfons Ars Sonora.

Pel que fa a la direcció, ha estudiat amb el prestigiós director José Rafael Pascual Vilaplana, en l’escola EMUSVALL, on ha cursat també anàlisi musical, instrumentació i orquestració amb els professors Ramón Garcia i Soler i Tomás Gilabert i Juan José Silvestre. Ha realitzat cursos de direcció amb professors de la talla de Llorenç Mendoza, Jose Rafael Pascual Vilaplana, Carlo Pirola, Eugene Corporon, Jan Cober i Cristóbal Soler.

Des de febrer de 2014 fins Agosto de 2018 és director titular de la Banda Agrupación Virgen del Loreto de Bejís.

 Des de novembre de 2015 és Director Titular de la Unión Musical de Higueruelas.

Des de setembre de 2018 és Director Titular del CIAC de la Vall d’Uxò

A l’abril de 2017 aconsegueix el Primer Premi i Menció d’Honor al XL Certamen de Bandes de la Diputació de Castelló, al capdavant de l’Agrupación Musical Virgen del Loreto de Bejís, en la 4a Secció.

Al novembre de 2017 aconsegueix el Primer Premi i Menció d’Honor al 39 Certamen de Bandes de la Comunitat Valenciana, al capdavant de l’Agrupación Musical Virgen del Loreto de Bejís, en la 4a Secció.

Al maig de 2018 aconsegueix el Primer Premi i Menció d’Honor al 42 Certamen de Bandes de la Diputació de València, al capdavant de la Unión Musical de Higueruelas, en la 3a Secció.

A novembre de 2018 aconsegueix el Segon Premi al 40 Certamen de Bandes de la Comunitat Valenciana, al capdavant de la Unión Musical de Higueruelas, en la 3a Secció


Marta Expósito deixa la presidència de la SAM d'Alcàntera de Xúquer després de 13 anys al capdavant de la Societat

El proper 5 d’Octubre, la que ha sigut la primera presidenta de la SAM d’Alcàntera de Xúquer en aquest darrers 13 anys, deixarà el seu càrrec per donar pas a una nova Junta directiva, escollida per part dels socis en Assemblea General.

 

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Julio 2020
L M X J V S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline