2021 serà l'Any Juan Vicente Mas Quiles en la Primitiva de Llíria

La Banda Primitiva celebrarà este any 2021 una efemèride molt important: "Any Juan Vicente Mas Quiles". Amb esta commemoració, el Clarín ret homenatge al músic, compositor i director clariner, en l'any del centenari del seu naixement.

 

 

La Junta Directiva de la societat va aprovar, per unanimitat, la declaració d'esta efemèride extraordinària, en la sessió ordinària del passat 14 de gener

"La figura del nostre estimat Juan Vicente Mas Quiles és importantíssima per a la nostra història" ha explicat el dirigent de la societat. "Hui en dia, el Clarín no seria la societat que és sense el treball encomiable de persones que, com Mas Quiles, han dedicat la seua vida, el seu treball, esforç, professionalitat i amor per fer gran a la nostra societat".

Hui mateix, amb motiu de l'aniversari de Mas Quiles, el president de la Banda Primitiva, Jose Luis Pérez Veses, li ha transmès la notícia, en nom de tota la família clarinera. En addició, la societat li ha fet arribar una placa commemorativa de la declaració del "Any Juan Vicente Mas Quiles".

"A causa de les restriccions, no hem pogut estar hui amb Juan Vicente, per donar-li la notícia en persona, però he pogut conversar amb ell per telèfon i m'ha transmès el seu agraïment i il·lusió que vull compartir amb tots els nostres músics, socis i simpatitzants" ha relatat el president del Clarín. "Esperem que, a mesura que transcórrega l'any 2021, la situació millore i puguem organitzar els esdeveniments que tenim planejats en el seu honor".

La commemoració del "Any Juan Vicente Mas Quiles" pretén fer un reconeixement a un dels clariners més il·lustres i, a més a més, contribuir a difondre la trajectòria d'una de les figures més rellevants de la història de la Banda Primitiva de Llíria. El mestre és, a més a més, Director Honorífic de la Banda Primitiva i va rebre la Distinció Pare Antoni, en la seua primera edició, celebrada l'any 2018.

Al llarg de tot este 2021, i dintre de les actuals circumstàncies, el Clarín celebrarà tota una sèrie d'actes, activitats i projectes - s'anunciaran pròximament - que commemoraran els cent anys de Juan Vicente Mas Quiles.

Puedes hacer comentarios!

Otras noticias 'Compositores'

Error: No articles to display

También te recomendamos

Error: No articles to display

CALENDARIO DE EVENTOS

Enero 2022
L M X J V S D
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Lo + Leído

Error: No articles to display

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline