IV Edició Curs de percussió "Vila d'Alcàsser"

Del 8 al 13 de juliol

El curs de percussió "Vila d'Alcàsser" compta ja amb 3 edicions a l'esquena en les quals han passat prop de 100 alumnes vinguts de poblacions de tota la Comunitat Valenciana fins i tot de fora de la comunitat.

L'organització del curs recau en la Societat Musical "Santa Cecília" d'Alcàsser l'Ajuntament d'Alcàsser i de PisQuartet Grup de Percussió.

Aquest any comptem amb un grup de joves professors amb una àmplia formació en cadascun dels seus diferents camps i especialitats.

Ells són, Daniel Català Dávila, José Luis Carreres Fita, Alejandro Llorens Roig, José M. Hernández Reillo i Judith Vidal Francès, tots ells coordinats pel director del Curs Sayd Carmel Iborra Álvarez.

Les especialitats que es donaran són; tècniques i interpretació de caixa, timbals, multipercussió, làmines, improvisació, petita percussió, bateria i batucada.

La novetat del curs és que es poden matricular alumnes des dels 4 anys (al jardí amb baketas) fins a gent de la Tercera edat al taller de Batukada.

El concert inaugural a càrrec del grup resident PisQuartet Grup de Percussió tindrà lloc el diumenge 8 de juliol a les 20h. a la plaça de la localitat, entrada lliure.

El divendres després del concert dels alumnes es realitzarà la macro batucada recorrent les principals de la localitat, on s'acomiadarà la IV Edició fins el proper any.

Info: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

El divendres després del concert dels alumnes es realitzarà la macro batucada recorrent les principals de la localitat, on s'acomiadarà la IV Edició fins el proper any.

También te recomendamos

Error: No articles to display

Lo + Leído

Error: No articles to display

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline