Curs d'Estiu Musicalitza't 2012

Del 2 al 6 de juliol tindrà lloc en l'alberg ACTIO d'Alborache la 2ª edició del Curs d’Estiu Musicalitzat. Es tracta d’un curs intensiu dirigit a estudiants d'iniciació, elemental i mitjà de les Escoles de Música i dels Conservatoris.

També está obert a tots/es aquells/es xiquets/es que sense tindre coneixements musicals, vulguen entrar en contacte amb el món de la música d’una manera lúdica. Els alumnes de 7 a 14 anys, assistiràn a classes d’instrument amb professors especialistes en música sota l’adreça pedagògica i musical de mestre Filibert Mira.

El curs està organitzat per la Unió Musical Milamarina i Musicaltiza’t, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Miramar i Consolat del Mar (Benaguassil), Xàtiva Musical (Xàtiva), La Novena Sinfonía (Valencia) i Casa Lluis (Mislata).

A més de les classes conjuntes i individuals, els xiquets gaudiran de tallers i d’activitats lúdiques en plena naturalesa.

Aquest curs tracta de potenciar el treball en equip i la convivència, amb la música com pretext i motor que ajuda en l’educació i el creixement dels menuts.

Pincha para ver más Información y matrícula.

Curs d’Estiu Musicalitzat del 2 al 6 de juliol

Vídeos + Recientes

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline