La Unió Musical d’Albaida ‘l’Aranya’ suspèn la V edició del Concurs de Composició de Pasdobles D. Fernando Tormo Ibáñez

La Junta directiva de la Unió Musical d’Albaida 'l’Aranya' en la seua reunió telemàtica del dia 21 de gener de 2021 va decidir suspendre per unanimitat la V edició del Concurs de Composició de pasdobles D. Fernando Tormo Ibañez com a conseqüència de la pandèmia de la COVID-19.

 

 

Enguany tocava celebrar el V Concurs de Composició de Pasdobles Fernando Tormo Ibáñez que convoca bianualment l’Aranya, però degut a la situació sanitària pel la COVID-19, s'han vist obligats a suspendre aquesta edició i posposar-la a l’any que ve.

Volen comunicar a totes i tots els compositors aquesta decisió i convocar-los per a l’any que ve a participar en la cinquena edició.

La voluntat de la Junta directiva és continuar en la convocatòria donada l’acceptació i el bon acolliment que està tenint al món de la música festera en la modalitat de pasdoble “sentat” d’estil “tormonià”. 

El concurs de convocatòria bianual concedeix un primer premi i un accèssit del públic assistent.

L’any 2013 - PRIMER CONCURS - el primer premi va estar exaequo per als pasdobles HERMINIA de Juan Sanjuan i ALBAIDA 7 D’OCTUBRE de Miguel Angel Sarrió, l’accèssit del públic va ser per al pasdoble ALBAIDA 7 D’OCTUBRE de Miguel Angel Sarrió.

L’any 2015 – SEGON CONCURS – El primer premi i l’accèssit del públic va estar per al pasdoble PORTA DE L’ALJORF de Ferran Campos Valdés

L’any 2017 – TERCER CONCURS – El primer premi va estar per al pasdoble AURORA de Joan Enric Canet Todolí i l’accèssit del públic al pasdoble COSAN de Ramón Garcia Montaner.

L’any 2019 – QUART CONCURS – Va obtindre menció honorifica el pasdoble EL TIO PIULA de Joan Llorens Ripoll i l’accèssit del públic el pasdoble ALS IAIOS de Pablo Soler Albert.

Lo + Leído

Error: No articles to display

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline