Recital de lliurament del IV Premi de Composició per a Dolçaina i Piano d’Ondara 2020

Reunit el jurat del IV Premi de “Composició per a Dolçaina i Piano” d’Ondara, acorda que les obres 'La Sotana de Pigmalió' i 'L’expulsió morisca' són les que opten a premi del públic, valorat en 500 euros i patrocinat per la Federació Valenciana de Dolçaines i Tabals, i que atorgarà D’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals com a part organitzadora.

 

 

El primer i únic premi valorat en 1.250 euros i patrocinat per l’Ajuntament d’Ondara es farà públic el mateix dia del concert, el dissabte 12 de desembre en la Casa de Cultura d’Ondara a les 20.00h.

Des-de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Ondara agraïxen a tots els compositors que han participat en aquesta edició per la seua gran labor en el camp de la música i especialment en el d’aquest instrument tan representatiu com és la dolçaina, i demanen disculpes pel retard que hi ha hagut.

 

También te recomendamos

Error: No articles to display

Lo + Leído

Error: No articles to display

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline