Jade Martín, guanyadora dels VI Premis ‘Enric Cullell’ de l’escola de música de Godella

L’alumna Jade Martín Solfrini, de l’escola de música de Godella, ha estat la guanyadora de la sisena edició dels Premis de Fi dels Ensenyaments Elementals de Música ‘Enric Cullell’, organitzats per esta entitat i destinats a tot l’alumnat de totes les especialitats que enguany està matriculat de l’últim curs al centre.

 

 

Jade, que rebrà un premi de 100 € i diploma, va interpretar amb la seua trompeta la Sonata en Si bemoll, de J. B. Loeillet, i la Pièce pour concours, de Lucien Picavais. El segon premi, de 75 € i diploma, anà per a Sofía Sancho del Campo, en l’especialitat de piano. I el tercer premi, de 50 € i diploma, fou per a Mikel Jiménez Soto, en l’especialitat de violí.

Així ho va decidir el jurat, compost per Almudena Arribas (professora de viola), Marina Sánchez (professora de violoncel), Elena Ferriz (professora de flauta), Vicent Caballer (professor de trombó) i Juan J. Amado (professor de clarinet), després de vore els vídeos dels 13 participants, que també es poden consultar al canal de Youtube del Casino Musical de Godella.

El concurs es realitzà per primer cop de manera telemàtica degut a la coronavirus, i els guardonats rebran el seu diploma de forma presencial al centre quan la situació ho permeta.

 

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline