Concurs de disseny del nou logotip per a la Unió Musical Artanense

Unio Musical Artanense diseño nuevo logotipo concurso

Amb motiu de la celebració del seu 150 aniversari, la Societat Unió Musical Artanense convoca un concurs de disseny amb objecte de redissenyar el seu logotip i imatge corporativa.

Els treballs consistiran en la presentació d’un logotip integral, es a dir, un símbol i denominació, tenint present que el seu objectiu serà el de la seva utilització com a marca i imatge representativa de la Societat Unió Musical Artanense.

 

 

Podrà participar en aquest concurs tota persona física o jurídica, presentant idees pròpies, originals i inèdites. Cada participant podrà presentar un màxim de dos dissenys.

Els treballs consistiran en la presentació d’un logotip integral, es a dir, un símbol i denominació, tenint present que el seu objectiu serà el de la seva utilització com a marca i imatge representativa de la Societat Unió Musical Artanense.

El tema serà lliure i inclourà la marca 'Unió Musical Artanense'. Es valorarà que faça al·lusió al 150 aniversari de la societat musical, que tindrà lloc l’any 2020, així com que l’al·lusió al 150 aniversari puga ser prescindible en el conjunt del logotip, per a la seva utilització a mig i llarg termini. El disseny haurà de ser original i inèdit.

El jurat encarregat de valorar les propostes estarà format per les persones integrants de la Junta Directiva de la Societat Musical i la seva Comissió Artística. Tindràn en compte els següents criteris a l’hora de valorar les propostes: Originalitat i creativitat, capacitat per comunicar visualment l’atractiu i els valors de la Unió Musical Artanense, Justificació aportada de la proposta, Facilitat d’identificació i lectura, Facilitat en allò referent a la seva aplicabilitat i utilització dels diferents formats i Descripció de la identitat.

La Unió Musical Artanense concedirà al guanyador del concurs 400 euros en concepte de premi.

S’enviarà el treball en PDF via correu electrònic a l’adreça Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Es presentarà un arxiu en format A4 en el que s’ha d’incloure la versió a color i en blanc i negre (escala de grisos) i una aplicació d’aquest (targeta, sobre, full de carta, rètol, fullet, etc.) o visualització de diferents suports.

El termini per a presentar els dissenys comença el 23 de desembre de 2019 i finalitza el 31 de gener de 2020.

Fes clic aquí per a veure les bases completes del concurs

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline