L’Orquestra de plectre ‘La Paloma’ clausurarà el I Certamen d’Interpretació de Música Festera ‘Vila de Cocentaina’

Una vegada finalitzades les actuacions de les tres bandes que entraran en concurs al I Certamen d'Interpretació de Música Festera 'Vila de Cocentaina', l'Orquestra de plectre 'La Paloma' serà l'encarregada de la clausura mentre el jurat delibera els resultats. 

 

 

El programa que han preparat és el següent:

Prensant (PD)
Antonio Ferrándiz Montava

Tots menos uno (PD)
Gustavo Pascual Falcó

Segrelles (PD)
José Pérez Vilaplana 

Ida y vuelta (PD)
José Insa Martínez. Arr. Pérez Vilaplana

Sant Hipòlit (PD)
Joaquín Sansalvador Moltó

El seu concertino és Enrique Igual Blasco.

El Certamen se celebrarà el pròxim dia 1 de maig a partir de les 19 hores al Centre Cultural El Teular de Cocentaina i en ell participaran l'Associació Musical l’Avanç del Campello, el Cercle Musical Primitiva d’Albaida 'El Gamell' i l'Associació Unió Musical de Bocairent.


L'Orquestra de plectre “La Paloma” és ben coneguda en el món del plectre, i no  només a l'àmbit local de Cocentaina, sinó, fins i tot, més enllà. Des de 1929 en que va ser fundada fins ara, ha donat concerts per tot arreu, ha estat guardonada múltiples vegades en diferents certàmens on ha participat i, el que potser és més important, sempre ha sigut reconeguda pel públic amant d'este tipus de formació musical. Cal destacar que és una agrupació totalment amateur.

En un acte festiu com este, on el protagonista és la música de moros i cristians, “La Paloma” ha volgut oferir precisament això: música festera. Però no qualsevol música festera, sinó aquella que, a més de ser creada per un autor contestà, o bé va ser composta expressament per a “La Paloma” o bé va ser arranjada o transcrita pel mateix autor per a esta formació.

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Febrero 2020
L M X J V S D
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline