El 73è Certamen Nacional de Bandes 'Ciutat de Cullera' es celebrarà el 4 d'octubre

L'Ajuntament de Cullera ha acordat celebrar el LXXIII Certamen Nacional de Bandes de Música “Ciutat de Cullera” que estava previst per al passat diumenge 19 d'abril dins de la setmana de Festes Majors al proper diumenge 4 d'octubre si les circumstàncies sanitàries ho permeten. 

 

 

Per tal motiu, el consistori ha contactat ja amb les tres societats musicals participants per a comunicar-los-ho, així com amb el tribunal qualificador anomenat que serà el mateix que estava previst: 

President: José Suñer Oriola
Vocals: Pilar Jurado Ruiz i Enrique Blasco Cebolla 

Les societats musicals participants seran la Unió Musical de Godelleta, la Unió Musical de Crevillent i la Societat Musical 'La Armónica' de Sant Antoni de Requena, mantenint-se el mateix ordre d'actuació i programa que estava previst. 

A conseqüència de la nova data fixada, aquesta edició del certamen se celebrarà tota dins de l'Auditori Municipal i no com estava previst la cloenda en els Jardins del Mercat. Per això i atés el nombre elevat de músics de les dues societats musicals de la ciutat que actuaven en ella en l'entarimat preparat a l'efecte, l'Ateneu Musical i la S.M.I. Santa Cecília, la cloenda d'aquesta edició la farà la Banda Juvenil de la S.M.I. Santa Cecília, que havia de clausurar la XI edició del Certamen Nacional de Bandes de Música de Cinema 'Memorial Rafael Talens Pelló' previst per al dissabte 25 de juliol que ha sigut suspès.  

Puedes hacer comentarios!

Otras noticias 'Certamen Nacional Ciudad de Cullera'

Error: No articles to display

También te recomendamos

Error: No articles to display

CALENDARIO DE EVENTOS

Septiembre 2021
L M X J V S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Lo + Leído

Error: No articles to display

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline