V Certamen Internacional de Bandes de Música Vila de la Sénia

L'Agrupació Musical Senienca (AMS) de la Sénia ha organitzat per cinquè any consecutiu el Certamen Internacional de Bandes de Música Vila de la Sénia.

Un esdeveniment únic a Catalunya que enguany se celebrarà els dies 16 i 17 d'abril a la Casa de Cultura de la Sénia. A unes setmanes del Certamen, l'organització ja ha confirmat les bandes participants, així com el jurat que les valorarà.

Se celebrarà els dies 16 i 17 d'abril a la Casa de Cultura la Sénia, amb la participació de vuit formacions musicals.

En motiu del cinquè aniversari l'obra obligada de la Primera secció s'ha encarregat al reconegut compositor valencià Andrés Valero.

Les formacions seleccionades són:

Segona secció (dissabte 16 d'abril):

  • Asociación Musical Artística Nulense. Nules (Castelló)
  • Agrupación Musical San Clemente de la Mancha. San Clemente (Cuenca)
  • Societat Artística Musical d'Ontinyent (València)
  • Sociedad Musical Santa Cecília de Chelva (València)


Primera secció (diumenge 17 d'abril):

  • Sociedad Filarmónica Unión Musical de Agost (Alacant)
  • Ateneu Musical Schola Cantorum de la Vall d'Uixò (Castelló)
  • Agrupación Musical Atlántida de Matamà (Pontevedra)
  • Sociedad Musical la Armónica de San Antonio. San Antonio de Requena (València)


Com cada any, l'organització ha continuat apostant per un jurat de caire internacional. Enguany hi formaran part Thomas Doss (Àustria), Carlo Pirola (Itàlia) i Andrés Valero (País Valencià). Tots tres valoraran aspectes tècnics i interpretatius d'acord a les obres que interpretaran cadascuna de les formacions. Com sempre, n'hi haurà una de lliure, elegida per la pròpia banda, i un altra d'obligada. En aquesta cinquena edició l'obra obligada de segona secció és "Rapsody Symphonique", de Serge Lancen.
Per a la Primera secció, enguany s'estrenarà una obra composta per encàrrec de l'Agrupació Musical Senienca al compositor Andrés Valero amb el títol "Polifemo y Galatea".

Les jornades de dissabte 16 i diumenge 17 d'abril començaran a les 15,30h amb la cercavila de presentació de les bandes participants. El Certamen començarà a les 16.30h a la Casa de Cultura.

Puedes hacer comentarios!

Otras noticias 'Certamen Internacional de Bandas Vila de la Sénia'

Error: No articles to display

CALENDARIO DE EVENTOS

Febrero 2020
L M X J V S D
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline